Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2015. november 29., vasárnap
Receptem a Mindmegette ajánlásával: Tejfölös babfőzelék füstölt pörccel
Receptem a Mindmegette ajánlásával: Tejfölös babfőzelék füstölt pörccel
A
Mindmegette
cikkében a főzelékekről írt, abban a második link a babfőzelékekre mutat, melyben nekem is van receptem:
Így lesz tökéletes a főzelék - elkészítési és sűrítési tippek
babfőzelék
Találatok a
babfőzelék
Kifejezésre
Tejfölös babfőzelék füstölt pörccel
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése