Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2015. szeptember 17., csütörtök
Receptem a NoSalty ajánlásával a facebookon: Tőkehalmájas bruschetta
Receptem a NoSalty ajánlásával a facebookon: Tőkehalmájas bruschetta
A
NoSalty
ma megosztotta a receptemet a
facebook
oldalán:
Salty
Tápláló, egészséges reggeli.
Tőkehalmájas bruschetta | NOSALTY
Tőkehalmájas bruschetta recept képpel. Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása. A tőkehalmájas bruschetta elkészítési ideje: 5 perc
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése