HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2015. szeptember 19., szombat

Darálthússal, zöldségekkel, sajttal töltött tortilla

Darálthússal, zöldségekkel, sajttal töltött tortilla


Mediterrán színek és ízvilág.

Hozzávalók

  • 2 db tortilla lap
  • 5 dkg sertés darált hús
  • 5 dkg chilis bab
  • chili szósz
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 szál újhagyma zöldjével
  • 1 szál petrezselyem
  • 1 tk ketchup
  • 1 db chili
  • olíva olaj 
  • 5 dkg parmezán

Elkészítés:

A ragút elkészítem. Kevés olajon a felszeletelt újhagymát (csak a fehérjét) megdinsztelem, hozzáadom a darált húst. Kifehéredés után fűszerezem, beleteszem a chilis babot. Felrottyantom. Közben  a sajtot lereszelem. A paradicsomot  szeletelem, a petrezselymet darabolom.

A tortillát megtöltöm a ragúval, a paradicsommal, valamint az újhagyma zöldjével és sajttal, locsolok rá ketchupot, helyezek rá egy chilit. Beteszem a mikróba, hogy a sajt egy kicsit megolvadjon.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése