HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2015. április 20., hétfő

Mascarpone és epres joghurt eperlikörrel, szamócával díszítve

Mascarpone és epres joghurt eperlikörrel, szamócával díszítve


Akciósan vettem egy doboz epret (szamócát). Nagy részét megettem, a maradékból ez a kelyhes finomság készült.

Hozzávalók:


  • 3 db szamóca
  • 5 dkg mascarpone
  • 125 gr eperízű joghurt
  • 2 db babapiskóta
  • 3 cl eperlikőr (Berry Beach Erdbeer Limes)
Elkészítés:

A pohárba beleállítom a babapiskótákat, a 2 db félbevágott epret (szamócát), rákanalazom a mascarponé-t, majd a epres joghurtot. Végül ráöntöm az eperlikőrt, s középre teszek egy epret.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése