HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. április 27., vasárnap

Mascarponés, eperjoghurtos krém eperrel

Mascarponés, eperjoghurtos krém eperrel

Egy kis epres finomság. Nagyon gyorsan elkészíthető. A hozzávalókat a hűtőszekrényből kell elővarázsolni.

 Hozzávalók :
  • 150 gr mascarpone
  • 125 gr epres joghurt
  • 4 db eper
  • 1 db Tuc keksz
Elkészítés:

Három darab epret a levelétől megtisztítok, majd félbevágok. Egy pohárba mascarponét és epres  joghurtot kanalazok, közbe-közbe eperrel. A tetejére  mascarpone kerül, s egy egész eper, valamint 1 db Tuc keksz.




1 megjegyzés:

  1. Ez máris jöhetne! Nincs itthon mascarpone,pedig azonnal megcsináltam volna.

    VálaszTörlés