HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. április 6., vasárnap

Rántott hús és máj madársalátával

Rántott hús és máj madársalátával

Ha már vasárnap van, együnk valami finomat.

Hozzávalók :
  • 2 szelet sertés hús (csont nélküli karaj)
  • 2 szelet sertés máj
  • madársaláta
  • őrölt fekete bors
  • bazsalikomos ecet
  • extraszűz olívaolaj
  • 1 db tojás
  • liszt 
  • zsemlemorzsa
  • napraforgóolaj
Elkészítés:

A húst egy kicsit kiklopfolom, sózom, borsozom,  majd a májjal együtt bepanírozom, s forró olajban megsütöm. A madársalátát sózom, borsozom, locsolok rá ecetet, s olívaolajat.

Egy-egy szelet  húst és  májat a madársalátával tálalom.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése