HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. április 17., csütörtök

Levesem a NoSalty ajánlásában - Fehérboros tárkonyos csirkeraguleves nokedlival

Levesem a NoSalty ajánlásában -  Fehérboros tárkonyos csirkeraguleves nokedlival

 


A Fehérboros tárkonyos csirke raguleves nokedlival receptem szerepel a NoSalty 9 levest tartalmazó ajánlásában (a 3. leves).

A levesek nehézfiúja: a raguleves

De ott van a facebook-on is.

Nálam:

Fehérboros, tejszínes, tárkonyos csirkeraguleves nokedlival


Szerintem ez a leves a húsvéti asztalra is kerülhet.  Próbáljátok ki, biztos tetszést fog aratni a család körében. Miután a bor a forró levesbe kerül, a szesz elillan, csak az íze marad meg, így gyerekek is nyugodtan fogyaszthatják. Nekik persze a chilis díszítés elhagyandó!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése