HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. február 3., vasárnap

Húsleves grízgaluskával

Húsleves grízgaluskával

Ma ez a húsleves volt ebédre. Az igazság az, hogy nem húsból, hanem húsos csontból készült. Nagyon finom volt, s a hozzávaló nem 1400 Ft volt kilónként, hanem csak 400 Ft, s ezen is volt azért egy kevés hús. Jó, tudom, a húsleves húsát sokan felhasználják, s paradicsomszósszal, krumplival új ételt csinálnak.

Gondolom ismerős a mondás:

"Szegény ember vízzel főz, s maga csinálja a gyerekét."


No, ez azért nem volt annyira szegényes. Ráadásul szuper volt, jól bezöldségelve, s ami látszik a képen is, sok fűszerrel, chili paprikával.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta, a grízgaluskát is Te csináltad?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szegény ember vízzel főz, s maga csinálja a grízgaluskáját.

      Törlés
  2. Nagyon finom lehetett ez a leves!! Le a kalappal!!

    VálaszTörlés
  3. Tetszik a szegényember levese! A grízgaluskát imádom, de ritkán készítek, mert a férjem nem szereti.

    VálaszTörlés