HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. február 10., vasárnap

Espresso brandyvel és tejszínhabbal

Espresso brandyvel és tejszínhabbal

Finom ebéd után egy finom kávé, brandyvel és tejszínhabbal. S mivel dupla ünnep van, egyrészt vasárnap, másrészt békesség, nyugalom van, egy kecses herendi csészéből ittam meg ezt a finom nedűt:

A kávét lefőzöm, öntök bele brandyt, s nyomok rá tejszínhabot.


2 megjegyzés:

  1. A kávé sem elhanyagolandó, de ez a csésze csodaszép:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kávé nagyon finom volt, a csésze viszont, a többi edényekkel egyetemben, már vagy 35-40 éve nagy becsben van nálunk. Egyes darabjai a fekete almárium díszei.

      Törlés