Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2013. február 21., csütörtök
Pulykanyak húsleves tésztával
Pulykanyak húsleves tésztával
Pulykanyakból főzött húsleves már több is szerepelt, de ezzel a levestésztával még nem. A nyak is szép méretes példány.
Az utolsó kép extra fűszerezés után készült.
1 megjegyzés:
marisz57
2013. február 24. 11:01
Pulykanyakból nagyon finom levest lehet főzni!
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Pulykanyakból nagyon finom levest lehet főzni!
VálaszTörlés