HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. február 18., hétfő

Sonkás tortellini kecskesajttal

Sonkás tortellini kecskesajttal

Hozzávalók :
  • 1 tasak (25 dkg) sonkás tortellini
  • 10 dkg kecskesajt
  • 1 db paradicsom
  • 1/2 csípős hegyes zöldpaprika
  • chili paprika
  • újhagyma
  • őrölt fekete bors
  • oregano
  • extra szűz olíva olaj
Elkészítés:

A tésztát sós vízben megfőzöm. Közben a paradicsomot cikkekre vágom, a paprikát és a hagymát karikára vágom.

A tésztát kiszedem egy tányérra, kézzel rácsipkedem a sajtot, rárakom a paradicsomot, rászórom a paprikát és az újhagymát, fűszerezem, rávágom a chili paprikát, locsolok rá olíva olajat.



4 megjegyzés:

  1. Ez megint nagyon tetszik, gyors, egyszerű és nem kell hozzá semmi ördöngös hozzávaló! És imádom rajta a sok zöldséget.ű
    Megkérdezhetem milyen tortellinit szoktál használni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No, bár imádom az összetettebb kajákat is,de van amikor nincs kedvem sokat pepecselni a konyhában.
      A tészta sajna nem olasz, magyar gyártású,TORTELLINO Tészta- és Édesipari Kft., Cegléd követte el. Az Auchan-ben szoktam venni, amikor olyan akciójuk van, hogy kettőt fizet, hármat kap.

      Törlés
  2. Olyan jó a szemnek ez a vidám színkavalkád, a gyomromnak meg jó lenne a sok finom paprika (meg a többi).
    Szép napot!

    VálaszTörlés