Csirkefarhát pörkölt krumplival, csalamádéval
Hozzávalók:
3 db csirkefarhát
2 db vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 db csípős hegyes zöld paprika
4 db chilipaprika
2 db paradicsom
só
őrölt fekete bors
őrölt csípős piros paprika
1/2 kg újkrumpli
étolaj
csalamádé
Elkészítés:
Ezt úgy készítem mint a pörköltet. Sok hagymával, fokhagymával, paprikával, paradicsommal, őrölt fekete borssal, piros paprikával.
Az aprított hagymákat olajon dinsztelem, ráteszem a farhátat, s a zöldségeket, fűszerezem, öntök rá kevés vizet, s lassan pörkölöm. Időnként öntök rá vizet. Közben megfőzöm a krumplit.
Amikor kész, tálalok A tányérra teszek egy farhátat, mellé krumplit, szaftot és csalamádét. Megszórom borssal. Díszítem chilipaprikával.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése