HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. február 7., csütörtök

Csirkefarhát pörkölt krumplival, csalamádéval

Csirkefarhát pörkölt krumplival, csalamádéval


Hozzávalók:

3 db csirkefarhát
2 db vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 db csípős hegyes zöld paprika
4 db chilipaprika
2 db paradicsom

őrölt fekete bors
őrölt csípős piros paprika
1/2 kg újkrumpli
étolaj
csalamádé

Elkészítés:

Ezt úgy készítem mint a pörköltet. Sok hagymával, fokhagymával, paprikával, paradicsommal, őrölt fekete borssal, piros paprikával.

Az aprított hagymákat olajon dinsztelem, ráteszem a farhátat, s a zöldségeket, fűszerezem, öntök rá kevés vizet, s lassan pörkölöm. Időnként öntök rá vizet. Közben megfőzöm a krumplit.

Amikor kész, tálalok A tányérra teszek egy farhátat, mellé krumplit, szaftot és csalamádét. Megszórom borssal. Díszítem chilipaprikával.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése