Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2013. február 17., vasárnap
Tyúktepertő csirkefarhátból
Tyúktepertő csirkefarhátból
A csirkefarhát bőrös, zsíros részének lehasításából készült ez a tepertő. Kevés lett, de az isteni volt. Ezúttal a zsírjában maradt.
Ami megmaradt még:
Korábbi bejegyzés a tyúkhájból sütött tepertőről:
Tyúktepertő
1 megjegyzés:
Anikó
2013. február 18. 8:40
Milyen jó ötlet, ebből még soha nem készítettem, pedig...pedig, na ezentúl észben tartom:-)))))
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Milyen jó ötlet, ebből még soha nem készítettem, pedig...pedig, na ezentúl észben tartom:-)))))
VálaszTörlés