HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. február 8., péntek

Sült tarja, virsli és zöldségek

Sült tarja, virsli és zöldségek

Hozzávalók :

  • 3 szelet főtt tarja
  • 1 szál virsli
  • 1 db krumpli
  • 1 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes zöld paprika
  • 1/2 lila hagyma
  • 1 kis póréhagyma darab
  • 4 db gombafej
  • őrölt fekete bors
  • kolbászzsír
 Elkészítés:

A serpenyőben, melyben kolbászzsír van elhelyezem a a tarja szeleteket, a a virslit, melyet villával megszurkáltam, beleszeletelem a főtt krumplit, a félbevágott paradicsomot, a gombafejeket, a paprikát, a póréhagymát, sózom borsozom.
Először fedő alatt párolom, majd a fedőt levéve sütöm. Majd mindent megforgatok, újra fedő alatti párolás, majd sütés.

Végül tálalás.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése