Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2013. február 20., szerda
Sült hús brokkolival, krumplival
Sült hús brokkolival, krumplival
Az ételt még a tányéron is megszórtam borssal, locsoltam rá chili szószt, ezért kicsit maszatos lett a tányér.
2 megjegyzés:
Roza
2013. február 20. 13:55
De még a kés is!:)
Válasz
Törlés
Válaszok
Hobbychef
2013. február 20. 14:58
No, jó. Bevallom, a felét már megettem, mire eszembe jutott, hogy lefotózom.
Törlés
Válaszok
Válasz
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
De még a kés is!:)
VálaszTörlésNo, jó. Bevallom, a felét már megettem, mire eszembe jutott, hogy lefotózom.
Törlés