HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. február 22., péntek

Brokkoli csülöksonkával, tejföllel, kecskesajttal

Brokkoli csülöksonkával, tejföllel, kecskesajttal

Hozzávalók
  • 2 fej brokkoli
  • 3 szelet csülöksonka
  • tejföl
  • kecskesajt
  • ecet
  • őrölt fekete bors
  • prézli
  • kolbászzsíradék
Elkészítés:

A brokkolit ecetes, sós vízben 25 percig főzöm. Levágom a vastag szárát. Majd átteszem egy serpenyőbe, melyben kolbászzsír van. Kockára vágom a csülöksonkát, rászórom a brokkolikra.Merek rá tejfölt, borsozom., kézzel rádarabolom a kecskesajtot, megszórom a zsemlemorzsával, beteszem a 180 C fokra előmelegített sütőbe. 15 perc elteltével átállítom a sütőt grill fokozatra, 200 C fokra.Addig sütöm, míg szép aranybarna nem lesz.





Tálalom.

1 megjegyzés:

  1. Brokkoli nélkül, szívesen megkóstolnám, mert a többi hozzávalót szeretem.:))

    VálaszTörlés