HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. február 12., kedd

Pangasius grillezve zöldségekkel, kapros mártással

Pangasius grillezve zöldségekkel, kapros mártással

Hozzávalók:

  • 1 szelet pangasius filé
  • 1 db poréhagyma
  • 3 db krumpli
  • citrom
  • 3 fej gomba
  • 6 db kelbimbó 
  • vaj
  • őrölt fekete bors
  • őrölt fehér bors
  • tejszín
  • kapor
  • petrezselyem

  • Elkészítés: 

    A pangasius filét kettévágom, melléteszem a poréhagymát, a másik serpenyőben pedig megsütöm, párolom a zöldségeket. Amíg ezek sülnek, elkészítem a kapormártást tejszínnel és apróra vágott kaporral, sóval, fehér borssal. A krumplit vajban sütöm.

    Tálalok. A tányérra helyezek egy halfilét, köré zöldségeket. A halra öntök kapros mártást, s teszek rá egy kapor levelet. A krumplikra pedig petrezselyem zöldet.rakok. Díszítem egy szelet citrommal, s egy herendi rózsával.





    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése