HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. március 21., szerda

Új business: életmód tanácsadás

Új business: életmód tanácsadás

A termékbemutatók után új business van kibontakozóban, életmód tanácsadás. Tegnap az alábbiakban látható Meghívó volt a postaládámban. Ma pedig telefonon invitáltak a Feneketlen-tó melletti Hemingway étterembe egy hasonló előadásra. Egészségi állapotfelmérésre már többször is megpróbáltak telefonon rábeszélni.

Nos, Hollókőn még nem voltam, szívesen meg is nézném, 1500 Ft-ot is adnék érte, de hogy ezért egy több mint 5 órás!!! előadást végig üljek!

Csábító az ingyen ebéd, a házi rétes és a pohár bor is. Az 1 kg házi sonka és az egy üveg bor se semmi, de ezért vajon hány 10 ezer forintos "szolgáltatás"-t kell igénybe venni?

És hogy ennek mi köze egy gasztrobloghoz? Nos, mint ahogy a fentiekből is látszik, Hollókő csak másodlagos, a gyomrunkon keresztűl próbálnak palira venni minket. Gondolom, elsősorban a ráérő, s mindenre rávehető nyugdíjasokat szívatják meg.




1 megjegyzés:

  1. Nekünk is bedobtak egy személyre szóló meghívót nem is olyan régen. Ebéddel egybekötött előadás hallgatás, mosóport kellett volna tesztelni, egy 40 kg mosópornak megfelelő koncentrátumot adtak volna ajándékba és l kg kávét. Majd az eredményről beszámolni. Vissza kellet volna jelezni, hogy megyek, hogy legyen helyem. Kipróbáltam, kíváncsiságból telefonáltam több napon át, de senki nem vette föl a telefont - mobil szám volt.

    VálaszTörlés