HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. március 17., szombat

Azonos recept, azonos fotóval két blogon

Azonos recept, azonos fotóval két blogon

Nagyon meglepődtem, amikor röviddel ezelőtt a Miner Gasztro gyűjtőblogon nézelődtem. Két azonos recept volt fenn, ráadásul azonos fotókkal.

Akkor most hogy is van, ki készítette ezt az ételt? Persze lehet, hogy valaki 2 blogot is ír, bár ez nehezen elképzelhető. De ha igen, miért teszi fel a receptet és a fotót mindkét blogra? Rejtély! Így akar több látógatót szerezni?

Mákos falafel

Mákos falafel CSATNI ÉS UMEBOSHI: JÓGAKONYHA

Spagetti con vega polpettini (Spagetti mákos falafellel)

MARMALADE

Kíváncsian várom a reagálásokat.


6 megjegyzés:

 1. Szvsz. a 2 blognak ugyanaz a személy a tulajdonosa több átfedés is van, szerintem visz egy indiai vonalat és egy másik blogot is, de lehet, hogy tévedek, nekem így jött le ahogy belenéztem a blogokba. :)

  VálaszTörlés
 2. Az egyik blog oldalsávjában ott az utalás a másikra Makrobiotikus próbálkozásaim címmel. :)

  VálaszTörlés
 3. Most, hogy mondod sedith, én is megtaláltam. De akkor mi az értelme ugyanazt a receptet kétszer is feltenni? A látógatói számot nővelni?

  VálaszTörlés
 4. Ugyanaz a személy írja mindkét blogot, de egyiken sem mutatkozik be.
  Ezt az ételt biztos azért tette be mindkettőbe, mert a jógakonyhába és a makrobiotikusba is beleillik.
  Vagy nem?

  VálaszTörlés
 5. Én is azt látom, hogy egy személyről van szó, és a receptet átdolgozta az egyikhez képest, és így illik bele a másikba. (joga, makrobiotikus).
  Mondjuk az érdekes, hogy az átdolgozás ellenére a külseje nem változott. Ezek szerint csak a recept leírásában mutatkozik meg.

  VálaszTörlés
 6. Én meg nem is értem az egészet:))

  VálaszTörlés