Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2016. szeptember 28., szerda
Receptem a NOSALTY ajánlásával: Vörösboros darálthúsos lecsós káposzta gerslivel, tejföllel
Receptem a NOSALTY ajánlásával: Vörösboros darálthúsos lecsós káposzta gerslivel, tejföllel
A
NOSALTY
cikkében a 1. Fehérjék címszó alatt az én receptem a 3.:
Szénhidrátok, zsírok, fehérjék - miből mennyit ehetek?
Vörösboros darálthúsos lecsós káposzta gerslivel, tejföllel
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése