Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2016. szeptember 18., vasárnap
Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Tejfölös, rumos szőlő-gesztenye krémleves és még 3 receptem
Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Tejfölös, rumos szőlő-gesztenye krémleves és még 3 receptem
A
Mindmegette
cikkének válogatásában 5 receptem szerepel, az első kettőt mutatom.
Szőlő, az ősz kedvence - szőlős fogások a szüret idejére - válogatás
Tejfölös, rumos szőlő-gesztenye krémleves
Fehérboros-tejszínes szőlőkrémleves pekándióval
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése