Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2016. szeptember 14., szerda
Receptem a Receptvárosnál: Lencsefőzelék sült hússal
Receptem a Receptvárosnál: Lencsefőzelék sült hússal
Lencsefőzelék sült hússal
Típus:
Lencsefőzelékek
Nemzetiség:
Hungarikum
Nehézség:
Könnyű
Hány főre:
2
Előkészítés:
5 perc
Főzési/Sütési idő:
40 perc
Elkészítés:
45 perc
A receptet még 2010. decemberében tettem közzé, meglepett, hogy közel 6 év után került elő.
Lencsefőzelék sült hússal
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése