Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2016. szeptember 13., kedd
Receptem a NOSALTY facebook oldalán: Bundában sült karfiolfasírt és krumplis tócsni
Receptem a NOSALTY facebook oldalán: Bundában sült karfiolfasírt és krumplis tócsni
Nosalty
1 órája
·
Húsmentes rántott hús!
:)
Bundában sült karfiolfasírt és krumplis tócsni | NOSALTY
Bár nem vagyok vegetáriánus, s a böjtöt sem tartom, de kedvem támadt erre a hús nélküli ételre.
nosalty.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése