Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2015. február 26., csütörtök
Receptem a NoSalty ajánlásával: Csirkecomb pörkölt lecsóval és rizzsel
Receptem a NoSalty ajánlásával: Csirkecomb pörkölt lecsóval és rizzsel
A
NoSalty
mai cikkében:
27 tunkolnivaló pörköltvariáció
megjelentette egy receptemet, az én ételem a 9. a listában. Próbáljátok ki. Remélem ízleni fog.
1 megjegyzés:
Anikó
2015. február 27. 13:54
Ez nagyon guszta, most épp éhes vagyok és nagyon megenném:-))))
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Ez nagyon guszta, most épp éhes vagyok és nagyon megenném:-))))
VálaszTörlés