Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2015. február 18., szerda
Receptjeim a NoSalty ajánlásával: Fehérboros hurka és kolbász káposztaágyon, Kolbász hurka tarjával céklával és krumplival
Receptjeim a NoSalty ajánlásával: Fehérboros hurka és kolbász káposztaágyon,
Kolbász hurka tarjával céklával és krumplival
Receptjeimet a NoSalty a mai cikkében
23 nagyon magyar disznóság - recepttel!
kiemelte. Az én ételem a harmadik, s a huszonharmadik:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése