HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. szeptember 9., kedd

Szarvacska kéksajttal és trapistával

Szarvacska kéksajttal és trapistával

Egy nagyon egyszerű és gyors tésztaétel.

Hozzávalók:

  • 25 dkg szarvacska tészta
  • 5 dkg kéksajt (márványsajt)
  • 5 dkg trapista sajt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • olívaolaj
  • őrölt fekete bors
Elkészítés:

A tésztát sós vízben megfőzöm.

Közben egy serpenyőben kevés olajon megpirítom az aprított fokhagymát. Rá morzsolom a márványsajtot, locsolok rá kevés főzővizet. Összekeverem.

Tálaláskor reszelek rá trapista sajtot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése