Szarvacska kéksajttal és trapistával
Egy nagyon egyszerű és gyors tésztaétel.- 25 dkg szarvacska tészta
- 5 dkg kéksajt (márványsajt)
- 5 dkg trapista sajt
- 2 gerezd fokhagyma
- olívaolaj
- só
- őrölt fekete bors
A tésztát sós vízben megfőzöm.
Közben egy serpenyőben kevés olajon megpirítom az aprított fokhagymát. Rá morzsolom a márványsajtot, locsolok rá kevés főzővizet. Összekeverem.
Tálaláskor reszelek rá trapista sajtot.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése