HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. szeptember 12., péntek

Lecsó egyszerűen, csak LECSÓ!

Imádom a lecsót, el lennék vele egy darabig. Nos, ezúttal lecsó lecsóval készült! Csak úgy önmagában, minden hozzávaló nélkül. Nem volt benne kolbász, tojás, gomba, tök .... Csak LECSÓ!

Isteni volt, természetesen csípősen készült.

Hozzávalók:
  • 2 db lecsópaprika
  • 2 db bogyiszlói paprika
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 1 db chili paprika
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 3 db paradicsom
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős pirospaprika
  • étolaj
Elkészítés:

A hagymákat aprítom, a a többi hozzávalót tetszőlegesen felvágom.

Az olajon megdinsztelem a hagymákat, hozzáadom a paprikákat, majd kis idő elteltével a paradicsomot. Fűszerezem.

Üvegesre főzöm a lecsót, majd elzárom a tűzhelyt, hagyom egy ideig hőntartáson.

Tálalok, házi kenyérrel fogyasztom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése