HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. szeptember 9., kedd

Sült kolbászleves sült gombával és krumplival

Sült kolbászleves sült gombával és krumplival

Egy nem mindennapi, sokak számára bizonyára bizarrnak tűnő leves, de higgyétek el, finom!

Hozzávalók:
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 pár mini debreceni kolbász
  • 1 szál füstölt kolbász
  • 20 db parázskrumpli
  • 4 db csiperkegomba
  • olívaolaj
  • 1 db húsleveskocka
  • őrölt fekete bors
  • őrölt pirospaprika
  • 2 szál petrezselyem
  • chiliszósz
  • víz
Elkészítés:

A krumplikat alaposan megmosom, előfőzöm.

Egy serpenyőben olajon megsütöm a kolbászokat, a gombát és a krumplikat.

A hagymákat aprítom, egy fazékban olajon megdinsztelem. Ráteszem a kolbászokat, a gombákat és a krumplikat. Felöntöm vízzel, fűszerezem, belemorzsolom a leveskockát. Forrásig főzöm.

Tálalok. Teszek bele aprított petrezselymet és chiliszószt..




P.S. A recept bekerült a Hírkereső mai (2014.09.29.) Gasztro Top-jába:
P.S.1.A recept a tombola.hu toplistáján a 3,:

Az elmúlt egy hét TOP receptjei

1. - Laktató tésztasaláta 15 perc alatt - Egy adag csak 400 kalória
2. - 25 perces bögrés süti dióval és almával
3. - Sültkolbász-leves

1 megjegyzés: