Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2012. november 3., szombat
Pizzasonkás zsemle
Pizzasonkás zsemle
Hozzávalók
:
1 db zsemle
1 szelet pizzasonka
piros arany
ketchup
petrezselyem
sü
őrölt fekete bors
Elkészítés:
A zsemlét félbevágom, kenyérpirítóban megpirítom, ráhelyezem a pizzasonát, nyomok rá piros aranyat és ketchup-ot,fűszerezem, teszek rá petrezselymet.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése