HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. március 28., hétfő

My favourite Gastroblog

My favourite Gastroblog

Ezen a héten a díjat Máriának - a SZERETEK FŐZNI (2)  Gasztronapló napról napra - régi, jól bevált ételek és új próbálkozások - blog szerzőjének adom, akivel még a Kulináris világnál ismerkedtünk meg. Az elején nagyon távolságtartó volt, de végül is összebarátkoztunk. Szeretem a receptjeit, s a lelkesedését, ahogy nemcsak a családjának főz, ha kell, mindenkinek más ételt,  de a blogját is folyamatosan csinosítja. Új meg új dolgokat fedezek fel, amikor meglátogatom. Most épp új slogent és designe-t választott. Azon kevesek közé tartozik, aki a toplistámba - Paprika&Tomato Gastroblog Toplist - is regisztrált. Kívánom, hogy a derékfájása is múljon el mihamarább.

Remélem örül a díjamnak, s elfogadja azt, és beilleszti a blogjába..
(A díjjal kapcsolatban lsd: My favourite Gastroblog!)


2 megjegyzés:

  1. Kedves Endre! Nagyon köszönöm, a díjat, és külön a méltatást, amit a blogomról írtál:)) Nagyon kedves vagy! Örömmel és büszkén illesztem a blogomba!
    (A derékfájásomat jól ki tudtam kezelni, már egész jól megy a mozgás, csak még mélyebb hajolással, meg a cipekedéssel kell vigyázni!)
    Még egyszer köszönöm a díjat!!! Mari!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek a virágok kukkants be hozzám, szeretnélek meginvitálni az "egy jó szó"

    VálaszTörlés