HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. augusztus 25., vasárnap

Fehérboros cukkini krémleves tojással lazac szeletekkel

Fehérboros cukkini krémleves tojással lazac szeletekkel

Hozzávalók :
  • 1 db kicsi cukkini
  • 1 db krumpli 
  • 1 db  vöröshagyma 
  • 1 szál újhagyma zöldjével
  • 2 gerezd fokhagyma
  • tejszín
  • 1 dl fehérbor
  • őrölt fekete bors
  • 2 db tojás
  • lazacszeletkék
  • olívaolaj
Elkészítés:

A cukkinit és a krumplit darabolom, a hagymákat aprítom, olívaolajon megdinsztelem, ráteszem a cukkint és a krumplit, fűszerezem, megfőzöm, a végén öntök bele tejszínt és fehérbort.

Botmixerrel összekeverem.

Tálaláskor  merek egy tányérba levest,  ráteszem a felszeletelt tojást, rá kis  kupac lazacszeletkéket.


P.S. A recept bekerült a Hírkereső mai (2013.08.27.) Gasztro Top-jába:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése