HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. december 6., kedd

Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Füstölt lazac tatár, Vörösboros pontyhalászlé, Sült lazacfilé mángold ágyon, Egyszerű narancsos csokitorta kesudióval, Egyszerű forralt bor és még 4 receptem

Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Füstölt lazac tatár, Vörösboros pontyhalászlé, Sült lazacfilé mángold ágyon, Egyszerű narancsos csokitorta kesudióval, Egyszerű forralt bor és még 4 receptem

A Mindmegette facebook oldalán is megjelent cikkében 9 receptem van. A receptek közül válogattam 1 előételt, 1 levest, 1 főételt és 1 desszertet, valamint 1 forraltbort és 1 extra halászlevet kétféle halból.
Fogalmad sincs, mi legyen az ünnepi vacsora? Nagyszerű háromfogásos menüt mutatunk!

Még több karácsonyi étel közül válogathatsz itt >>>


Füstölt lazac tatár




Vörösboros pontyhalászlé




Sült lazacfilé mángold ágyon




Egyszerű narancsos csokitorta kesudióval




Egyszerű forralt bor




P.S. Nem tudom, miért a válogatásban szereplő halászlémet választották, mikor az alábbi sokkal inkább az ünnepi asztalra kívánkozik:

Halászlé kétféle halból




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése