Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2016. december 18., vasárnap
Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Vörösboros-gombás szarvasragu, Vörösboros-zöldséges vaddisznóragu
Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Vörösboros-gombás szarvasragu, Vörösboros-zöldséges vaddisznóragu
A
Mindmegette
cikkének válogatásaiban 2 receptem van. Mindkettőt mutatom.
5 egyszerű lépés, amivel különlegessé teheted az ünnepi vadételt!
Szarvasból készült receptjeinket itt találod >>>
Vörösboros-gombás szarvasragu
Itt nézz körül, ha vaddisznóból készült receptet keresel >>>
Vörösboros-zöldséges vaddisznóragu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése