HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2015. március 14., szombat

Omlett gombával, kolbásszal és ...

Omlett gombával, kolbásszal és ...


A hűtőt akartam tehermentesíteni.Találtam egy pár dolgot, ami kiválóan passzolt ehhez az ételhez.

Hozzávalók:

  • olívaolaj
  • 10 dkg füstölt kolbász
  • 3 db újhagyma zöldjével
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 15 dkg csiperkegomba
  • 0,5 csípős hegyes zöldpaprika
  • 1 db chilipaprika
  • 1 db paradicsom
  • 2 db tojás
  • 1 dl tej
  • 1 ek liszt
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős pirospaprka
  • 1 db chili (díszítésnek)

Elkészítés:

A zöldségeket és a kolbászt felszeletelem.

Egy serpenyőbe olajat locsolok, belerakom a zöldségeket (az újhagyma zöldje nélkül) és a kolbászt, fűszerezem. Fedő alatt dinsztelem.

Közben a  tojást felverem, hozzákeverem  a tejet és a lisztet, sózom, borsozom. Beleöntöm a serpenyőbe. Rászórom az újhagyma zöldjét középre teszek egy chilit. Megsütöm. Kenyérrel fogyasztom, vörösbort iszom hozzá.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése