Csirkefarhát pörkölt krumplival, csalamádéval
3 db csirkefarhát
2 db vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 db csípős hegyes zöld paprika
4 db chilipaprika
2 db paradicsom
só
őrölt fekete bors
őrölt csípős piros paprika
1/2 kg újkrumpli
étolaj
csalamádé
Elkészítés:
Ezt úgy készítem mint a pörköltet. Sok hagymával, fokhagymával, paprikával, paradicsommal, őrölt fekete borssal, piros paprikával.
Az aprított hagymákat olajon dinsztelem, ráteszem a farhátat, s a zöldségeket, fűszerezem, öntök rá kevés vizet, s lassan pörkölöm. Időnként öntök rá vizet. Közben megfőzöm a krumplit.
Amikor kész, tálalok A tányérra teszek egy farhátat, mellé krumplit, szaftot és csalamádét. Megszórom borssal. Díszítem chilipaprikával.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése