HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. február 27., szerda

Csülöksonka szeletek krumplival, zöldségekkel együttsütve

Csülöksonka szeletek krumplival, zöldségekkel együttsütve

Hozzávalók:
  • 4 szelet csülöksonka felvágott
  • 1 db krumpli
  • 1 marék zöldborsó
  • 1 fej gomba
  • 5 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • étolaj
  • őrölt fekete bors
  • petrezselyem
  • chiliszósz
Elkészítés: 

A krumplit megfőzöm, megpucolom, s egy serpenyőbe rakom. A paprikát félbevágom, s a többi hozzávalóval együtt berakom a serpenyőbe. Fűszerezem, locsolok rá olajat, s lefedve megsütöm.

Tálaláskor elrendezem az ételt a tányéron, a krumlira teszek egy petrezselyemlevelet, s locsolok a tányérra chiliszószt




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése