Grillezett kolbászkák és zöldségek
Grillezett finomságok.
Hozzávalók :
- 2 db mexikói grillkolbász
- 2 db paprikás grillkolbász
- 4 db krumpli
- 1 db vöröshagyma
- 2 szál újhagyma
- 4 db nagy csiperkegomba
- 1 db hegyes csípős zöldpaprika
- 4 db paradicsom
- só
- őrölt fekete bors
- napraforgó olaj
- chili szósz
Elkészítés:
A krumplikat meghámozom, a hagymát megpucolom, félbevágom, a paradicsomokat és a paprikát félbevágom, a gombák törzsét eltávolítom. A kolbászokat villával megszurkálom.
A Hot Pan-be locsolok egy kevés olajat, belehelyezem a grilleznivalókat, fűszerezem, majd mindkét oldalukat megsütöm. Tálaláskor locsolok rá chili szószt.
Kedves Hobbychef,
VálaszTörlésez nagyon szép ebéd lett. Nehéz elhinni, hogy a feleségednek nem jött meg a kedve a veled ebédeléshez, amikor ezt sütötted. Bevált a Hot Pan?
Anna
A feleségem néha megkínál a főztjébő, de az enyémből nem eszik soha. Ráadásul aznap jött meg a lányunk a hosszú hétvégére, s volt nagy sűtés-főzés.
VálaszTörlésNos, tanusítom, hogy a grilezett kaják nemcsak szépek, de finomak is voltak. A Hot Pan-nal meg vagyok elégedve.