Sangria blanca/White sangria
- 1 üveg félédes fehérbor (Muskotály)
- 5 cl brandy
- cukor (opcionális)
- 1/2 db nektarin
- 1/4 db zöld alma
- 1/2 körte
- 1/2 szilva
- 1/4 grapefruit
- 1 szelet citrom
- néhány szem szőlő
- 1 csík grapefruit héja
- menta levél
Egy kancsóba teszünk cukrot, s a feldarabolt, szeletelt gyümölcsöket, beleöntjük a brandyt, felöntjük borral. Hűtőbe tesszük legalább egy félnapra. Fogyasztáskor önthetünk hozzá behűtött ásványvizet, vagy pezsgőt (én az utóbbit részesítem előnyben). A poharat díszítjük a karimáján cukorral, egy csík grapefruit héjjal, s teszünk bele mentalevelet.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Ez nagyon jól néz ki!
VálaszTörlésNagyon guszta! Színvonalas megjelenés, jó fotók!
VálaszTörlésLehet, hogy a recepted alapján én is elkészítem.