HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. február 18., péntek

Vörös grapefruit vodkával

Vörös grapefruit vodkával

Hozzávalók :
Elkészítés:

A gyümölcsöt ketté vágom (mint egy zsemlét), a talpnál levágok egy vékony szeletet), hogy ne dülöngéljen), s egy tányérra helyezem. Teszek rá bőven cukrot, s meglocsolom - ugyancsak bőven - vodkával. Beteszem a hűtőbe. Mikor kiveszem, újból öntök rá vodkát. Díszítésként - s az íz hatás fokozásaként - teszek rá egy rare ubatuba  cambuci peper chili paprikát.

    3 megjegyzés:

    1. Ez jól hangzik, eddig csak vodka narancsot ittam :)
      Sima chilipaprika is jó hozzá?

      VálaszTörlés
    2. Természetesen, ízre nincs igazán különbség.

      VálaszTörlés
    3. Nem iszom alkohol, de nagyon guszta, ki fogom próbálni a barátoknak

      VálaszTörlés