HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. április 4., csütörtök

Feleségem születésnapja

Feleségem születésnapja

Tegnap volt a feleségem születésnapja. Hölgyeknél egy úriember nem árulkodik, hogy hányadik, ugyanakkor nem is hazudik, nem tagad le legalább tíz évet.

Nos, a lényeg az, hogy születésnap volt. Amikor a lányunk itthon volt, meg is ünnepeltük, de én azért külön köszöntöttem:


A virágról tudni kell - lehet, hogy nem mindenki járatos a biológiában - hogy az egy orchidea. Nekünk több mint egy tucat orchideánk van, ezek közül sok most virágzik (mutattam is néhány fotót korábbi bejegyzésemben), ilyenünk nincs. Illetve volt, de azt Andi lányunk kapta, s ő valószínűleg magával vitte. 

A fürdőszoba egyik ablakában lévő hibiskus is az ő tiszteletére nyitotta ki szirmait: A hibiskus egyébként ehető, de kinek van szíve egy ilyen virágot megenni? Inkább gyönyörködöm benne, még akkor is, ha a gasztroblogom szegényebb lesz egy fogással.





4 megjegyzés:

  1. Isten éltesse feleségedet nagyon sokáig! Utólag is boldog születésnapot kívánok! Nagyon szép virágot vettél és csodás a hibiskusotok is !

    VálaszTörlés
  2. Boldog születésnapot és jó egészséget a kedves feleségednek.

    VálaszTörlés
  3. Isten éltesse sokáig Feleségedet! Gyönyörű orchideát kapott, és úgy látom finomságokat is.
    Irigykedtem a múltkor, amikor a gyönyörű orchideákról készült képeidet nézegettem.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szep !Boldog szuli napot !

    VálaszTörlés