Gombás tortellini fehérboros, tejszínes, tormás heringfilével, medvehagymával
Hozzávalók :- 1 zacskó (25 dkg) gombás tortellini
- 2 szelet (20 dkg) tejszínes-tormás heringfilé dobozból
- főzőtejszín
- 6 levél medvehagyma
- 1 szál újhagyma zöldjével
- petrezselyem
- kapribogyó
- só
- őrölt fehér bors
- extraszűz olívaolaj
- fehérbor
A tésztát megfőzöm. A hagymákat, petrezselyemet összevágom.
Egy serpenyőben öntök kevés olajat, beleteszem a heringszeleteket, locsolok rá még tejszínt, kevés fehérbort, szórok rá fehér borsot, kapribogyót, a felkarikázott újhagymát, s a darabolt medvehagymát..
Tálaláskor díszítem medvehagymával, újhagyma zöldjével, petrezselyemlevéllel.
Ez egy könnyű és gyors, ugyanakkor nagyon finom étel
Nagyon guszta lett, ma nálatok ebédelek:)))
VálaszTörlés