HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. április 17., szerda

Kagylóval, kaviárral, ringlivel töltött avokádó, tojással, salátaágyon

Kagylóval, kaviárral, ringlivel töltött avokádó, tojással, salátaágyon

Hozzávalók :
  • 1/2 avokádó
  • paradicsomos kagyló 
  • vörös kaviár
  • ringli
  • fejes saláta levél
  • 1 db tojás
  • citrom,
  • olíva olajba eltett fokhagyma
  • chilipaprikával töltött olívabogyó
  • őrölt fekete bors
  • extra szűz olívaolaj
  • petrezselyem
Elkészítés:

A tojást félkeményre főzöm. Közben az avokádót hosszában kettévágom, a magját eltávolítom, a gyümölcs húsát kivájom. Egy tányérra elrendezem a salátaleveleket, ráhelyezem az avokádót, elé a hosszában félbevágott tojást. Az avokádó csónakba rakok vegyesen avokádó húst, kagylót, ringlit és kaviárt, a salátalevelekre is kerül egy kevés, valamint fokhagyma és olívabogyó. Sózom, borsozom, facsarok rá citromot, locsolok rá olívaolajat. Díszítem citrom karikával és petrezselyemlevéllel. Vajas pirítóssal és vörösborral fogyasztom.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése