HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. április 22., hétfő

Sült sáska

Sült sáska

Aki szereti az extra kajákat, annak a figyelmébe ajánlok egy cikket, melyre a dívány oldalán bukkantam. Íme:

"Az Egyesült Nemzetek Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete szerint a rovarok létfontosságúak a világ növekvő népességének táplálkozási szükségleteinek kielégítéséhez, de alig szerepelnek számos gazdag nemzet étrendjében. Pedig a szöcske egészséges alternatívája a húsnak: a sült szöcske 60 százaléka protein, és csak 6 százaléka zsír.

  P4130394

A szöcskék, sáskák rajongói úgy vélekednek, az állat fogyasztása semmivel sem különbözik a garnélarák fogyasztásától: végtére is, ugyanúgy, mint a rovarok, azok is ízeltlábúak."

A teljes cikk -->

Proteinbomba: sült sáska házilag


1 megjegyzés:

  1. Hát egyen sáskát, akinek arra van gusztusa!
    Én inkább kihagyom!

    VálaszTörlés