HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. október 13., szombat

Ismét a TOP receptekben

Ismét a TOP receptekben

Újabb receptem - Baconba tekert úróval töltött gombafejek krumpli ágyon - a tombola.hu  toplistájában:



Az elmúlt egy hét TOP receptjei

1. - Rakott csirkemell sajttal és krumplival
2. - Túróval töltött gombafejek krumpliágyon
3. - Lecsós-sajtos rántotta
4. - Magyaros cukkinifőzelék svéd húsgombócokkal

5. - Madártejkrém meggyszósszal Zila formában recept
6. - Rakott karfiol
7. - Tökfőzelék pirospaprikával
8. - Karfiol csőben sütve kétféle sajttal recept

9. - Sajtos-csirkemájas töltött csirkecomb
10. - Piskóta tojásfehérjéből
11. - Egyszerű vaníliakrémes cupcake recept
12. - Aszaltszilvás-rumos macskaszem

13. - Gyümölcsös pite Boszi konyhájából recept
14. - Birslekvár almával
15. - Vajas tekercs Dagika konyhájából recept
16. - Zöldborsós pulykaragu Évi nénitől recept

3 megjegyzés:

  1. Láttátok már - mindenkinek írom, aki érintett lehet a gyűjtőoldalon - hogy megszünt a miner gasztro is. De megállapítottam, hogy a többi is lanyhul. Én megértem mert egy idő után az ember beleun, belefárad ebbe. Én is pl. a saját gasztroblogomat is unom csinálni, de nagyon, most hanyagolom is, ritkulnak a bejegyzéseim, jobb dolgom is van ennél. Többezerre tehető a receptjeim gyűjteménye amit az évtizedek során begyűjtöttem (könyvek, lapok, kártyák) egy élet is kevés hozzá, hogy azokból akár csak a nekem tetszőket megfőzzem, megsüssem, nincs szükségem arra, hogy bóklásszak az interneten, és hasznom se abból, hogy gasztroblogom van. De mindenki maga tudja, hogy mit miért szeret csinálni, van-e értelme és számára mi az értelme.
    Gratulálok, hogy Te még tudsz lelkesedni ebben a tombola.hu témában.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A miner gasztro az utóbbi időben többször is elérhetetlen volt, ami azért is furcsa, mert ez nem egy magán kezdeményezés - mint az enyém - hanem egy cég oldala volt. (Lehet, hogy a reklámbevételek nem váltották be a hozzáfűzött reményeket.)

      Én szívesen csináltam volna tovább az enyémet - hiszen sajnos időm van rá - ha nem éreztem volna az érdektelenséget, sőt ellenségeskedést.

      Ami a tombola.hu-t, Mindmegettét, vagy a Receptárat illeti, persze, hogy örülök neki, s büszke vagyok rá, ha megjelenek bennük, hiszen én is emberből vagyok, s mint ilyen hiú, s boldoggá tesz, ha valahol sikerem van. Remélem, ez bocsánatos bűn.

      Törlés
    2. Természetes ahogy érzel és nem bűn. Nyilvánvaló, hogy én csak magamból tudok kiindulni, mert engem nem nagyon érdekelnek ezek a dolgok, hogy hol jelenek meg vagy hol nem.

      Törlés