HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. január 25., szerda

Marha szívpörkölt rizzsel

Marha szívpörkölt rizzsel

A feleségem legújabb kreációja. Dinsztelt hagymára került a marhaszív, majd fúszerezés (Vegeta, őrölt piros paprika) után feleresztve vízzel, úgy hogy bőven legyen szaftja, s készrefőzte. Került bele csirkemellcsont is. Úgy tudom, hogy se fehér, se vörösbor nem került bele. A rizst megfőzte, s aztán összekeverte a hússal.
Nos, nem fogjátok kitalálni, az ételt nem magának, hanem a kutyának főzte. Normális?




3 megjegyzés:

  1. Mondd meg a feleségednek, hogy hagymát tilos a kutyáknak adni, mert bele is pusztulhatnak! Ugyanis méreg a szervezetüknek, ahogy a pl. csokoládé is...

    VálaszTörlés