HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. január 18., szerda

A feleségem krumplis tésztája

A feleségem krumplis tésztája

Csak a képeket töltöm fel:



 Persze, ezt nehéz elrontani. A lényeg viszont a fűszerezésen múlik. Én sok hagymával, borssal és paprikával készítem. Hogy az övé milyen volt, nem tudom, csak lefotóztam.


7 megjegyzés:

  1. Itt valóban ez a leírt fűszerezés a lényeg, nem értem, meg sem kóstoltad?

    VálaszTörlés
  2. A férjem és én is nagyon szeretjük, különösen a férjem. A lényeg valóban a fűszerezés, de nem kell hozzá sokféle csak hagyma, bors pirospaprika. Ha a feleséged így készítette - a színéről látom, hogy jó paprikás - akkor biztos, hogy finom volt.

    VálaszTörlés
  3. Biztosan nagyon finom lehetett, szeretjük... Legutóbb magam gyúrtam hozzá a tésztát amikor készítettem. Nagymamám készítette úgy, és miközben csináltam egész nosztalgikus hangulatba kerültem. Egy kis gyermekkort is gyúrtam a tésztámba... ;)

    VálaszTörlés
  4. A feleségem és én külön konyhát vezetünk. Idönként megvádol, hogy ettem az ételéből, ami nem igaz, maximum lefényképezem.

    VálaszTörlés
  5. Külön konyha, lehet nekem is ezen kéne gondolkodni, akkor nem kéne minden nap állatot főznöm a férjemnek :DD

    VálaszTörlés
  6. Kedves Hobbychef!
    Imádom a két bejegyzésed,a feleséged főztjéről,bevallom jót nevettem!!Ebből látszik jó kis humorforrás az élet!!!!Köszi!!!

    VálaszTörlés