HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. január 21., szombat

Díjakat kaptam

Díjakat kaptam

Díjakat kaptam Krisztától, a Kriszta konyhája - Sűtni, főzni bárki tud! blog írójától. Nagyon megörültem neki. Jól esett a nejem piszkálódása után. Köszönöm szépen.




 A játék/ díj szabályai:
  1. Vedd fel a díjat!
  2. Köszönd meg ,annak akitől kaptad!
  3. Tedd ki a blogodba!
  4. Add tovább 4 másik bloggernek!
  5. Írj magadról 3 dolgot!
Akiknek továbbadom:

Éva -     Takarékos konyha
Lívia -   Lívia konyhasarka
Mária - Szeretek főzni(2)
Róza -  Szőlőhegyi mesék, konyhák, mindennapok

A három dolog magamról:

1./ Szeretek jókat enni, inni.
2./ Szeretek utazni (bár ez inkább már csak múltidőben igaz), munkámnak köszönhetően sok szép helyen megfordultam, s kóstoltam más népek konyháját.
3./ Szeretem a szép nőket, bár ők már nem igen méltatnak figyelemre.Tavasszal  betöltöm azt az évet, ami a sex-ben sokak kedvence, de életkornak borzasztó.

6 megjegyzés:

  1. Köszönöm kedves Hobbychef, hogy rám is gondoltál :), nagyon kedves vagy! Mivel már megkaptam ezeket Esztertől, belinkeltelek mellé. Még egyszer köszönöm!!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok kedves Endre, és köszönöm, hogy rám is gondoltál, nagyon kedves Tőled. Épp a napokban kaptam ezeket a díjakat Roza-tól, és neki is nagyon megköszöntem, de nem fogadtam. Emlékszel, hogy a legutóbbi nekem küldött díjaiddal kapcsolatban is azt írtam, hogy kiteszem a blogomba, de nem továbbítom. Azóta már tartom magam ahhoz amit a blogomba a négylevelű lóhere fölé írtam, hogy Kommentezz ne díjazz. Ugyanis ennek jobban örülök. Remélem, hogy nem haragszol.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Lívia! Nincs harag, a díjakról magam is hasonlóan vélekedem, de most, a feleségem piszkálódása miatt, jól esett, ezért is továbbítottam.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szívesen!Tetszik az új blogháttered!:)Elsőnek én is ezt néztem ki magamnak:)

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok a szép dijakhoz!
    Nagyon szépen köszönöm hogy gondoltál rám! Elfogom vinni de csak vasárnap!

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok és köszönöm, hogy gondoltál rám!:) Viszem is!:)

    VálaszTörlés