HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. november 10., csütörtök

Borsodi Búzasör

Borsodi Búzasör

Megkóstoltam  a BORSODI BÚZA sörét.
A jól behűtött sört kiöntöttem egy sörös pohárba (a búzasört elvileg hosszúkás pohárban szervírozzák, de azt a feleségem a padlásra száműzte, s nem volt kedvem megkeresni),s facsartam bele citromot.


 Innyencek díszíthetik még egy szelet citromkarikával.


A címke szerint ez egy új terméke a Borsodi Sörgyárnak, 4,5 %-os alkoholtartalommal.

Meg kell mondanom őszintén egész kellemes volt. Összehasonlítva az általam kedvelt német búzasörökkel - különösen ha az árat is figyelembe veszem - egész jónak mondható. (Sajnos nem kapok a gyártól fizettséget a reklámozásért.)


2 megjegyzés:

  1. Azután az ebéd után amit ma készítettél biztos finom volt ez a sör, és jól is esett. Egészségedre.

    VálaszTörlés