Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2018. július 12., csütörtök
Húsos, kolbászos babfőzelék, sült krumplival
Húsos, kolbászos babfőzelék, sült krumplival
Egy szokatlan párosítás.
A sült krumplihoz gondolom nem szükséges recept. A héjában előfőzött krumplit kevés olajon megsütöm.
Bejegyzések babfőzelékkel:
Babfőzelék sült hússal
Vörösboros babfőzelék füstölt csípős kolbásszal és kemény tojással
Chilis babfőzelék kolbásszal
Vörösboros tarkababfőzelék füstölt pörccel és tejföllel
Tejfölös fejtett bableves füstölt pörccel, csipetkével
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése