Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2018. július 8., vasárnap
Sertéstarja vele sült zöldségekkel, párolt brokkolival és sült újkrumplival
Sertéstarja vele sült zöldségekkel, párolt brokkolival és sült újkrumplival
Vasárnap lévén, egy finom sült került az asztalomra.
Előző sertéstarjás bejegyzésem, recepttel:
Sertéstarja vele sült zöldségekkel és sült újkrumplival, csalamádéval
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése